Köp & Leveransvillkor

Köp- och Leveransvillkor för Premfume: 

1. Beställning och Priser:

1.1 Genom att lägga en beställning på vår webbplats eller via andra försäljningskanaler accepterar du automatiskt våra Köp- och Leveransvillkor.

1.2 Priserna på våra produkter anges i SEK och inkluderar moms. Eventuella fraktkostnader tillkommer och anges vid utcheckningen.

1.3 Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och erbjudanden utan föregående meddelande, men redan lagda beställningar påverkas inte av eventuella prisändringar.

2. Betalning:

2.1 Betalning kan göras med den betalningsmetod som anges vid utcheckningen. Det vill säga betala kontant vid leverans.

2.2 Alla betalningar är säkra och skyddas av krypteringsteknik för att säkerställa din integritet och säkerhet.

3. Leverans:

3.1 Vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Leveranstider kan variera beroende på din plats och eventuella andra faktorer som påverkar leveransen.

3.2 Leveranskostnader varierar beroende på leveransdestination och vald leveransmetod. Dessa kostnader anges tydligt vid utcheckningen.

3.3 Du ansvarar för att tillhandahålla korrekt leveransadress. Eventuella kostnader för felaktig adressinformation debiteras kunden.

4. Returer och Återbetalningar:

4.1 Om du inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter att du har mottagit produkterna för att begära returinstruktioner.

4.2 Returer accepteras endast om produkterna är i oskadat skick och i originalförpackningen. Returfraktkostnader kan tillkomma.

4.3 Återbetalning utförs inom rimlig tid efter att vi har mottagit och godkänt din retur.

5. Reklamationer:

5.1 Vid fel eller brister i produkterna, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt för att rapportera problemet och få ytterligare instruktioner.

5.2 Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och säkerställa din fulla tillfredsställelse.

6. Personlig Information:

6.1 Vi behandlar din personliga information enligt vår integritetspolicy. Genom att göra en beställning hos oss samtycker du till vår användning av dina personuppgifter enligt denna policy.

7. Force Majeure:

7.1 Vi är inte ansvariga för förseningar eller felaktig leverans till följd av omständigheter utanför vår kontroll, såsom strejker, naturkatastrofer eller andra händelser som utgör force majeure.

8. Ändringar i Villkoren:

8.1 Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Köp- och Leveransvillkor med föregående meddelande till våra kunder. Ändringar träder i kraft från och med publiceringsdatum.

Genom att genomföra en beställning hos Premfume bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa Köp- och Leveransvillkor. Tack för att du väljer våra produkter